Wednesday, May 11

Growing up?


When your 'baby' girl started to run around the frontyard house with her big cousins and then she got a bruise like that for me we know that they're growing up already, not a baby anymore but toddler. big girl already. i am not worried at all, but still need to keep on eye on her lah. like just now i was calling her but she didn't show up then i heard itu air kena simbah2 bah..cepat2 sa pi tengok sana tandas, tutup pintu lagi tu c dania d dalam. habis basah baju, keluar masuk her tub, siram2 air (melabur lagi dia masa tu eeee). she had fun ^^ tapi ya it is dangerous. c kecil ni too independent sdh bah.

with her cousin (1month younger than her) joshua but dania called him jojo lol!!

9 comments:

Wyne @ Mouren Mauve said...

Kasih biar dia lasak...aktif baitu daripada diam-diam hehe

eis said...

memang bah tu..khyra pun pernah luka lutut sampai berdarah terlampau berlari :)

Anne B. said...

hi wyne...

ya kasi biar ja lau sa tpi skali papa dia tau kn bising saja hbs sa ksi biar2 ja konon....:)

hi eis...

ohhh adoi...mmg besa bah kan mesti mau luka lutut tp c dania ni x smpai bedarah2,tegores ja d semen bah tp jd jga gtu....

StellaClaire-Richard said...

adui..nakal gia baby ko.. haha.. tp gitu la ba kalau budak2 mau membesar kan.. exploring ja keja drg..

AnnieMing said...

That's the growing up bruises. Biar saja, semua budak-budak aktif pun ada tu.. Even myself yang dulu-dulu. Hehe!

Nanak said...

haha..bikin kenangan nti sudah besar..even my baby yg bru 1y ni pun adoi punya lasak..hari2 ndak miss klu x lebam..

Joan J.T said...

kesian gia... tp kalo budak2 ni tahan lasak, kijap ja nangis pastu sda berhenti nangis lari2 sda..haha

Arms said...

Halluu...

Uits, better take good care of them oo haaha cuz some luka right, takes forever to recover. Macam sia ada 1 or 2 luka yang sia dapat dari kici LOL.

btw,cool blog and I followed u ;D

SJB AKA SUE J-B. said...

Main siram siram lagi tu hahaha. Dia mahu berdikari bah ni.