Sunday, May 1

Flew away soon

My morning start with a very bliss and high spirit feeling. don't know why. so i baked cause i got some plan.


Butter cheese cake

I love love LOVE this cake! thanks mick for the recipe^^

Kenapa ini kek rendah? because i use half of measurement only from the actual recipe. mau try dulu skit, manatau did not turn out good sayang la bahan2 kan. but it actually turn out so good, so pretty smooth fluffy soft moist cake!!

Then as the evening approaching i began to feel down down down. no mood at all. i have my reason. and all the good feeling that i had for past couple of days macam mau hilang2 sudah -_-'

Don't know lah this how. malas sa mau fikir2! maybe i should slow down, cause i'm beginning to have second thought about it. uuurrghhh!!!

The royal wedding sangat best kan, the bride's beauty is timeless kalah lagi princess Diana oh sa rasa. the wedding gown so beautiful and i saw in one blog mentioned that Martha Stewart said the bride's wedding gown is like a Malaysian/Indonesian wedding gown kebaya. how proud are we to be recognize our the wedding culture from someone who is famous as her? boleh lah kan ^^ but Kate's gown for me macam quite similar to Grace Kelly wed gown paling best lahi tengok their hats in so many style lah hehee. now i know how royals dress up for some special occasion. classic.



Yaaaa sa pun mau taru juga the wedding picture bah hehee!! feel sad jugalah c Prince William married already waahhh mau juga kan hahaaa. c hubby yesterday while we were watching the ceremony on TLC he suddenly asked me, do you ever dream to be married to a prince someday? punya la lucu kan tu soalan. and i answered him, no never. hehee!!

Happy month of May everybody!! hopefully this month WILL be good to me, okay to you too.

7 comments:

Isabel said...

rajin btul ko buat kek kan...huhu. best dpat mkn kek hari2. Sy teda ttingu pun royal wedding tu. Sedih.. apa2 pun yg buat ko feel down tu, hrap2 ko get over with it soon jg..:)

CathJ said...

Hope everything will be ok with you..

byk org di landa murung ni lately hihihi...

and.. saya pun belum sempat mau upload2 anything from the prince wed.. mau juga kenangan kan..hihihihi...

take care..

mick said...

wow..haha so nw u knw hw i feel when the 1st time sa baked ni kek..pandai ketagih tu anne..hehe..
congrats u did it!!!..hope u enjoy!(sa imagin bahagian c dania paling banyak..;)..)

AnnieMing said...

Oh no terus saya lapar kek ah lepas tingu tu gambar. Taapun tapun! ;-D

Oh baju kawin si Kate inspired by Malaysia's kebaya wedding gown ka pula? Aisehmen, as Malaysians, bangga juga laa kita.. Hehe!

Anne B. said...

isabel..

hehe rajin la ba ni konon,siok sa rsa mau bake2 ni hehee ala ko x tngk, mcm ada ulangan ba tu kan...thanks!

cath...

yabah kan cath,perasaan yg bikin malas ni ;) mesti mau post jga bah psl itu wedd kan sebgi kenangan ehehe

mick...

mmg bikin ketagih bah :) cheese kan hehee tq, eh c dania x mau makan ni ntah napa...

annie....

tapun annie.... sedap ;)
yaaa c martha comment on her tweeter bah tu dia ckp macam kebaya kita, bangga jga la kan hahahha!!

SJB AKA SUE J-B. said...

Angan angan ada lah kan? haha.

Anne B. said...

hehe actually ada bah tu sue tapi x mau mengaku hahahaha!! yaa angan2 la tu yg x akan kesampaian sdh ni.