Wednesday, June 15

Planning ahead

Yesterday the whole day i spent my time (well most of my time la) visiting party website. in 3months time c Dania will turn 2 years old already, so ini la ni mau planning2 awal konon supaya boleh budget hehee.

After sa visit c Isabel and Nanak punya blog terus sa realize that i should plan now coz its so much fun bah nampak birthday party baby dorang, so sweet and cute! i have this high spirit and high imagination terus for Dania's upcoming party. lol!! (jangan ja tia jadi pla nant kan) thanks to Isabel for recommended some wonderful useful website ^^

I already saved up to 150 photos for me to browse and browse and browse until i find some great ideas for the party. i definitely will do some DIY thing. lots of idea!


If your child's party would be like this punya best kan! but this is high-budget party, mau yg simple saja ni....

Why i plan this mad early? well last year when Dania 1st birthday it's not like what i really want, c hubby masa tu abit cerewet betul *geram* jangan itulah...jangan inilah..... and about the cake pun well it was quite a drama jugalah. kesian juga c Dania. so this time 2nd one i WILL plan the best i can for her, coz she deserve to have it ^^ lau ada bantahan (c hubby) limpas sa dulu! hohohooo ^^

10 comments:

Wyne @ Mouren Mauve said...

Sa pun mau kasi the best birthday party for my boys this year yay!

...and all the best with your plan dear.

Anne B. said...

hi wyne.. eh bday ur boy jga ka nnt..hehe bah gud luck to u too kio ;)

eis said...

wah anne, dlm gmbr tu ada cupcakes besar boleh DIY. ngam tu. good luck!

Anne B. said...

hahah eis...lau cupcake besar gtu x sanggup sa mau DIY, x pyh la tu ehhe

Michelle Sung said...

waaaah siok ada baby! :D sa pun suka plan2 party especially yg cute2 mcm dlm gmbr tu hihi nasiiib sa blum ada baby haha...

anyway, good luck anne! :)

Anne B. said...

hi michelle...

hehehee kawin cpt2 trus dpt baby ^^ thanks!!

Isabel said...

wah..nda sabar ni mo tengok nanti..hehe. Bgus plan awal2 la, nanti last minute cam saya. pasal cake tu ko ble buat sndiri kan coz ko pndai baking. syok tu DIY, tapi kena prepare awal2 la spya nda klm kbut..gud luck aa!:)

Anne B. said...

hi isabel...

ahhahaaha sa pun x sabar ni mo tngk pa kesudahanya hehee ya mayb itu kek sa buat la tp hrp2 ok. lau DIY tu mmg mo list2 pa yg perlu kn, thanks isabel ;)

AnnieMing said...

My daughter's birthday is up, and she asked to make it at KFC Keningau cuz she'll invite all of her close friends. So teapayah la sa fikir untuk buat apa2, just tutup mata dan keluarkan ongkos saja la. Haha..

Anyway, nice birthday theme la yang in that pic. Can't wait for you to blog about Dania's 2nd birthday! All the best in the planning, moi!

Anne B. said...

wahhh lg senang kan ko moi...hehee ok jga oh lau serve kfc ja kan tp mayb ongkosnya mahal skit kn.