Monday, April 11

It's not goin down



Since last night Dania is down with fever. very high fever. tidak pandai turun2 lagi tu panas *sigh* terjangkit her papa maybe this.

I placed the medicine that should be place inside her backside pun tidak mujarab, no effect at all. usually if i give her that medicine the temperature will go down but this time it's not -_-'

I gave her a bath also just now but not warm water, cold water. dui kesian begegar gegar c kawan, tapi itulah yang patut kan. need to make her shiver and then wrap her until sweat comes out but this Dania not a single sweat i see coming out from her! jadi terpaksa lap2 dia pakai wet hangkie. now my house not a single fan is on just to make her sweat.

Since last night i think i only sleep for 5hours itu pun macam tidur2 ayam saja, risau kan. Dania pun tidur kejap2 saja -_-' now i am super sleepy and tired!!

The video above recorded few days before she sakit, lucu! ^^

9 comments:

eis said...

alamak..sudah pi klinik? get well soon Dania.

Anne B. said...

hi eis...

x p klinik ni, coz lau p ubat paracetamol jga kna bgi kan, still got stock here..thanx,getting better ordy :)

CathJ said...

susah kan kalau anak sakit... mama lah yg paling tidak cukup tidur..

bah take care.. keep monitoring dia punya fever.. lebih 1 week mau jumpa doc balik tu..

take care.

Anne B. said...

hi cath...

itulah mama juga yg kerja keras ;) td turun sdh then now naik blk adui... thanks cath! :)

Nanak said...

begini la ba kalau mama ni..pasal anak ja,mmg ndak tidur kan..sy kdg2 bangun jg mlm2 cek baby ada selimut atau tidak..tertutup muka selimut ka..risau ja kn..

Anne B. said...

hi nanak...

yaba kdg2 automatic kan tebgn trus mo cek baby ok ka tdk hehee ;)

☠ Mitchell ☠ said...

adei...kecan nya...cpt2 la bek..jgn bia kn demam dia tu lama2 t palis2 mcm adik sya ne oku ne T.T jaga dia bek2 Anne...anak kita tu :)

AnnieMing said...

Some people said if a toddler does like what Dania first did in the vid, she is probably trying to tell that she's ready to have another sibling. Haha! That's what people told me lah.. ;-D

Get well soon, Dania..

Anne B. said...

mitchell...

aikk anak kita ahh...

annie...

ko tau slalu c dania buat gtu tu lau main2, ada jga org ckp sa dia mau adik sdh tu konon hehee but mumy dia ni cam not ready yet ;) thanx moi...