Saturday, April 9

New friend

everywhere she go Elmo will be there too.

she said that she sayang2 Elmo in this photo ^^

She got new friend!!

Dania papa came home this afternoon and said that he catch a big fish, so i said 'hhmmm! sa tia rajin tu mau buka perut'
then suddenly he pulled out Elmo from the plastic bag, punya lah happy c Dania! suka betul dia... and i can't stop smiling just by looking at her reaction, so cute and so funny at the same time. she keep on laughing and giggling.

This Elmo is so cheap, only rm15. dapat dari rombengan haha! eh it's good you know stuff that they selling there, so many branded items but second hand la. if retail this Elmo size might cost almost rm100. betul ni. so because that its from the second hand stall so have to wash it, masa tu c Dania tidak mau lepas sudah ni patung, tapi paksa saja ^^ when we dry it pun sampai mau menangis mau minta -_-' terus tu teddy bear that she usually hold kena lupa bah.

Next, we want to find Barney for her. tengok sepa menang Barney or Elmo hehehee!!

11 comments:

AngelineJ said...

Cute!!! Like Dania, Mia loves her Elmo too! Not so much the Elmo doll, but the DVDs. Balik balik dimain Elmo DVDnya di rumah.

Nanak said...

wah..bagusnya kalau dpt murah mcm tu. hari tu jalan2 di 1B, i bought Pooh for baby Fredo..kicil ja pun mau rm60..ciss..bagus beli baju sy..haha

Va Va Voom said...

So sweet :)

Anne B. said...

hi Angeline...

same like dania, almost 24hours will be elmo n barney, until our dvd now rosak ordy..;) hehee

hi nanak...

hbs dri rombengan kan nah tulah murah,dui d !b nanak mmg la mahal hehee yabah kan lau gtu mhl bgs bli bju sndri kan..

hi flo...
thanx :))

CathJ said...

hehehehhe... ikan besar ah.... hihihih...

Anne B. said...

hi cath..

ya ikan basar la tu tuk c dania hehee

☠ Mitchell ☠ said...

alamak...c emo pla kwn dia ne... xD

SJB AKA SUE J-B. said...

Budak budak memang suka stuffed animal bah kan?.

Anne B. said...

hi mitchell..

ya kwn dia la tu c elmo...hehe

hi sue...

ya mmg budak2 suka tu :) tpi c dania ni x juga sampai mau peluk bwa tdr...

eis said...

"sa tia rajin tu mau buka perut" duiiii..hahaha terbayang ikan besar. sa pun tia rajin oh..

rombengan tu apa?

Anne B. said...

hahaha skali patung besar kan ;)

itu rommbengan kan ada lg bah 1 word for it but lupa, tp mcm gerai yg jual barang terpakai which still good and sometimes branded...murah2 semua..