Friday, March 11

10 Day You Challenge - 09. Loves

09. LOVES

Loves?

image via here

Am i suppose to list down anything that i love most or what? *wondering*

List la saja since most people did that.

1. i love to browse pretty and meaningful pictures. means that i can spend hours on tumblr!

2. i can't believe i'm saying this but i love my home here more than any other places. its a thing which have grown in my heart for quite sometimes until you fall in love with it. wah!

3. i love the smell of the rain. weird?

4. Obsess and love pregnancy / babies. tapi masi takut mau tambah -_-'

5. love to do laundry ^^

6. i love to give (makes me happy)

7. i love to try everything or anything! (sometimes when a person dont want 'it' i will force them to try it first hehehee)

8. love to talk. (kalau terlampau lama diam2 adui my mind ni macam kucar kacir sa rasa)

9. ballet i love! but never got the chance to learn it^^

Thank you for reading ^o^

4 comments:

SJB AKA SUE J-B. said...

No 5 tu ok, tapi mahu lipat tu lah yang paling saya malas hehe.

Nanak said...

haha..sy pun suka no5 tu..dan no8 juga..

ops, bila la sy dpt buat tag ni..uhuh

Amani said...

bau hujan ya? hahhaha :)

Bliss Anne said...

sue : hahaa sa tau tu ko tia suka ada sa bca d blog ko ;) neway sa pun sama la juga ba,tp tu kain lau betimbun sndri juga skt mata kan...

nanak : hehehee bah buat la ko k supaya boleh juga tau2 skit pasal ko ^^

elly : yaa sa suka ni tu bau....lau tu hujan blm lg turun kan tp 'akan' sa blh tecium sdh tu bau hujan dri jauh ni hahahaaa